»
S
I
D
E
B
A
R
«
En tankfull promenad
March 7th, 2013 by admin

Häromdagen var jag ute och gick med hunden i Finnboda hamn. På vägen träffade jag som alltid andra hundägare, vissa som jag kände igen sen innan och andra nya. Det är lustigt hur man alltid vet namnet på hunden men aldrig på ägaren. Hursomhelst var det mörkt och fridfullt vid kajen, jag gick förbi restaurangen fb sea och tänkte tillbaka på vilka fina stunder jag haft där. Därifrån har jag sett fyrverkerierna på nyår och haft allmänt fina och trevliga middagar med vänner och släkt. Ibland är det fint att bara gå förbi platser man besökt och leva kvar i minnet av dem en stund. Det är en slags nostalgitripp av glada minnen. Det är en av de bästa sakerna med promenader över huvud taget. Man får tid att tänka, tid att skåda omgivningen och tid att minnas bra stunder.


Leave a Reply