»
S
I
D
E
B
A
R
«
Vi borde ordna med företagspresenter
February 13th, 2013 by admin

Jag tycker bestämt att vi borde köpa in lite mer företagspresenter här på mitt jobb då de på flera sätt kan vara mycket effektiva marknadsföringsverktyg och skapa lysande goodwill. Har åtminstone fått för mig det. Nu kan det förstås tänkas att jag har fel här då jag naturligtvis utgår från mig själv här och jag är nog dessvärre inte särskilt representativ även om jag jobbar på att bli det. En dag ska jag vara den mest representativa person i min bekantskapskrets åtminstone för det vore klart trevligt. Men det var faktiskt inte det jag skulle prata om nu, har återigen lyckats driva iväg från ämnet något som händer allt oftare på senare tid vilket är lite skrämmande faktiskt och jag undrar faktiskt vad det beror på, kanske borde kolla upp den saken rätt snart så att det inte handlar om något allvarligt för det vore på inget sätt bra alls.


Leave a Reply